De ce absorbante intime lavabile?

Ecologie

O femeie arunca in medie 10.000 de absorbante de unica folosinta. Acest gunoi nu este biodegradabil. Absorbantele textile sunt mai bune pentru natura pentru sa refolosirea lor ajuta la reducerea gunoi si lumea noastra va fi mai curata. Faci ceva pentru natura, dar si pentru tine.

Sanatate


Absorbantele din plastic cauzeaza de multe ori sensibilitati si chiar infectarea cu ciuperci fungice (Candida). 
In schimb, folosirea absorbantelor textile duce la scaderea infectiilor. Aceste absorbante sunt fine si nu vor cauza iritatii sau mancarime.

Absorbantele de unica folosinta sunt albite cu clor, si din pacate, dioxina apare in procesul de inalbire. S-a dovedit prin studii ca dioxina este cauza unor probleme de piele, infertilitate, nasteri cu probleme si chiar cancer.

Acum gasiti absorbante intime lavabile la HipHip.ro
Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare