De ce absorbante intime lavabile?

Ecologie

O femeie arunca in medie 10.000 de absorbante de unica folosinta. Acest gunoi nu este biodegradabil. Absorbantele textile sunt mai bune pentru natura pentru sa refolosirea lor ajuta la reducerea gunoi si lumea noastra va fi mai curata. Faci ceva pentru natura, dar si pentru tine.

Sanatate


Absorbantele din plastic cauzeaza de multe ori sensibilitati si chiar infectarea cu ciuperci fungice (Candida). 
In schimb, folosirea absorbantelor textile duce la scaderea infectiilor. Aceste absorbante sunt fine si nu vor cauza iritatii sau mancarime.

Absorbantele de unica folosinta sunt albite cu clor, si din pacate, dioxina apare in procesul de inalbire. S-a dovedit prin studii ca dioxina este cauza unor probleme de piele, infertilitate, nasteri cu probleme si chiar cancer.

Acum gasiti absorbante intime lavabile la HipHip.ro
Scrie un comentariu


Blog HipHip

Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic
Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic

Pentru o viitoare mămică ce dorește să își poarte puiul, alegerea unui sistem de purtare potrivit poate fi copleșitoare. Pe piață există o mare varietate de sisteme iar recomandările consultanților diferă destul de mult.

Citeste in continuare

7 idei de cadouri pentru toată familia
7 idei de cadouri pentru toată familia

1 Comentariu

Încet, încet, în mintea tuturor se strecoară o întrebare care nu ne dă pace: Ce cadouri să iau anul acesta pentru familie și prieteni? Ca și prima rază de soare de dimineața, încercăm să o ignorăm inițial. Este prea devreme, trece de la sine! 

Citeste in continuare

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare