Scutece lavabile (refolosibile) marca Patapum

Am adus un nou tip de scutec cu buzunar si insert din microfibra - Patapum nappies. M-au atras aceste scutece in special datorita culorilor foarte tari si, bineinteles, raportul pret-calitate. 

Fetita mea a testat acest scutec timp de 3 luni. S-a comportat foarte bine, nu am avut nici un accident desi au fost momente cand bebelina a stat cu scutecul mai multe de 3-4 ore. Scutecul vine cu 2 absorbante, noi am folosit doar unul singur, pur si simplu pentru ca nu am avut nevoie de mai multa absortie.

La fel ca orice scutec cu insert de microfibra "pachetelul" de la poponeata e destul de micut. Iar pentru nou-nascut exista un insert special micut.

Am zis culori faine, nu? Uite mai jos. Ra e super pasionata de culoarea rosie si de multe ori chiar ea imi cere sa ii pun scutecul cel rosu.

 

Acest scutec se usuca foarte rapid: 3-4 ore pentru insert si 1-2 ore pentru chilotel, daca il usuc afara. Pe calorifer e uscat totul in max 2 ore. 

Inainte de spalare ariciul se baga intr-un buzunar special pentru a nu aduna scame. Uite mai jos un filmulet.


Sper sa va placa si voua, si daca il incercati astept cu interes feedback de la voi.

Scrie un comentariu


Blog HipHip

Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic
Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic

Pentru o viitoare mămică ce dorește să își poarte puiul, alegerea unui sistem de purtare potrivit poate fi copleșitoare. Pe piață există o mare varietate de sisteme iar recomandările consultanților diferă destul de mult.

Citeste in continuare

7 idei de cadouri pentru toată familia
7 idei de cadouri pentru toată familia

1 Comentariu

Încet, încet, în mintea tuturor se strecoară o întrebare care nu ne dă pace: Ce cadouri să iau anul acesta pentru familie și prieteni? Ca și prima rază de soare de dimineața, încercăm să o ignorăm inițial. Este prea devreme, trece de la sine! 

Citeste in continuare

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare