Scutece lavabile (refolosibile) marca Patapum

Am adus un nou tip de scutec cu buzunar si insert din microfibra - Patapum nappies. M-au atras aceste scutece in special datorita culorilor foarte tari si, bineinteles, raportul pret-calitate. 

Fetita mea a testat acest scutec timp de 3 luni. S-a comportat foarte bine, nu am avut nici un accident desi au fost momente cand bebelina a stat cu scutecul mai multe de 3-4 ore. Scutecul vine cu 2 absorbante, noi am folosit doar unul singur, pur si simplu pentru ca nu am avut nevoie de mai multa absortie.

La fel ca orice scutec cu insert de microfibra "pachetelul" de la poponeata e destul de micut. Iar pentru nou-nascut exista un insert special micut.

Am zis culori faine, nu? Uite mai jos. Ra e super pasionata de culoarea rosie si de multe ori chiar ea imi cere sa ii pun scutecul cel rosu.

 

Acest scutec se usuca foarte rapid: 3-4 ore pentru insert si 1-2 ore pentru chilotel, daca il usuc afara. Pe calorifer e uscat totul in max 2 ore. 

Inainte de spalare ariciul se baga intr-un buzunar special pentru a nu aduna scame. Uite mai jos un filmulet.


Sper sa va placa si voua, si daca il incercati astept cu interes feedback de la voi.

Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare