Reduceri la BabyExpo

 V-am spus ca vom aveam surpize la targ? 

1. Marsupi Plus culoarea maro ciocolata va fi la un super pret - 199 lei (pret normal 240)

  

2. Pantalonii lungi din lână vor avea 10% reducere. Sunt "hitul" iernii, am primit cele mai multe apriecieri de la clienti. Sunt dublati, sunt inalti, tin cald la burtica, se uda greu, rezista la murdarie. Ei sunt ganditi ca si protectie la scutecele refolosibile, deci peste fitted vin direct pantalonii de lana.

 

3. Toate produsele vor avea 5% reducere. Exceptie fac produsele deja reduse adica: pachetele economice de scutece, pantalonii de lana, Marsupi Plus ciocolata, pantofii din piele Babyidea.

Vă așteptăm cu drag, 

Cristina, Andrei, Ra si Mia. 


P.S.: Mia e noul membru al familiei, e o păpușă specială pentru babywearing, este exact ca un bebeluș. Ii place mult să fie purtată in wrap, sling, mei tai, manduca sau marsupi. 
Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare