Cum a fost la Babyexpo

Noi ne-am simtim bine, multa lume a venit s-a minunat de scutecele refolosibile, o parte dintre ei au fost mai interesati, au vrut sa afle detalii. Unii au clatinat din cap si au zis: "da, si noi am crescut la fel si pe vreme aia nu erau atatea probleme cu iritatiile". Altii au zis ca lumea e mai simpla cu pampersi si au trecut mai departe. 


S-au probat multe esarfe si port-bebeuri, aici Mia ne-a fost de mare ajutor.Andrei si-a intrat rapid in rol si a fost pilonul principal la stand. A vorbit mult, si-a pierdut vocea, dar a si reusit sa convinga multa lume de ce e important sa aleaga un port bebe care sustine pozitia M a picioarele si de ce nu se poarte un bebe cu fata in exterior cu spatele la parinte.


Multumim de vizita si va asteptam si la editia urmatoareScrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare