Sari la conținut

Scutecele refolosibile Pop-In

Scutece ecologice lavabileScutecul Pop-In este un scutec all-in-one, adica este dintr-o bucata, exact ca un pampers. Se prinde usor si rapid cu arici. Partea din interior, cele 2 absorbante, sunt prinse cu capse ceea ce face uscarea mai rapida. Chilotelul din exterior este impermeabi, este creat dintr-un material special care respira, dar care nu lasa umezeala sa treaca. La picioruse pentru siguranta are 2 randuri de elastic.


Masura este unica, ceea ce inseamna ca acest scutec poate fi folosit de la nastere pana la olita. Noi am avut acest tip de scutec chiar de la nastere si atunci am folosit doar unul din cele 2 absorbante. Odata cu cresterea bebelinei, am adaugat si absorbantul nr 2. Pentru noapte scutecul are un absorbant special care se impatureste si se prinde cu capse peste absorbantul normal. 


Timpul de uscare este de 4-5 ore la soare, in aer liber. Iarna se usuca foate repede pe calorifer. 


Dupa un 1 An de folosire,chilotelul s-a scamosit, dar nu e deranjat, si ceea ce e mai important, nu s-a distrus deloc. Spal des, 1 data la 2-3 zile, iar in primele luni ale bebelusului spalam in fiecare zi. Cu toatea acestea, scutecul este intr-o stare perfecta si in mod sigur, il voi folosi si la bebe 2. 


Daca folositi acest tip de scutec, as vrea sa aflu parerea voastra. In mod sigur, mamicile care vor sa treaca pe scutece lavabile, vor aprecia comentariile vostre. 


Reviewuri in engleza puteti citi aici: http://www.babiesnappies.co.uk/2008/09/15/nappy-reviews-modern-baby-pop-in/


Scutece lavabile Pop-in

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Coșul tău este gol