Scutecele refolosibile Pop-In

Scutece ecologice lavabileScutecul Pop-In este un scutec all-in-one, adica este dintr-o bucata, exact ca un pampers. Se prinde usor si rapid cu arici. Partea din interior, cele 2 absorbante, sunt prinse cu capse ceea ce face uscarea mai rapida. Chilotelul din exterior este impermeabi, este creat dintr-un material special care respira, dar care nu lasa umezeala sa treaca. La picioruse pentru siguranta are 2 randuri de elastic.


Masura este unica, ceea ce inseamna ca acest scutec poate fi folosit de la nastere pana la olita. Noi am avut acest tip de scutec chiar de la nastere si atunci am folosit doar unul din cele 2 absorbante. Odata cu cresterea bebelinei, am adaugat si absorbantul nr 2. Pentru noapte scutecul are un absorbant special care se impatureste si se prinde cu capse peste absorbantul normal. 


Timpul de uscare este de 4-5 ore la soare, in aer liber. Iarna se usuca foate repede pe calorifer. 


Dupa un 1 An de folosire,chilotelul s-a scamosit, dar nu e deranjat, si ceea ce e mai important, nu s-a distrus deloc. Spal des, 1 data la 2-3 zile, iar in primele luni ale bebelusului spalam in fiecare zi. Cu toatea acestea, scutecul este intr-o stare perfecta si in mod sigur, il voi folosi si la bebe 2. 


Daca folositi acest tip de scutec, as vrea sa aflu parerea voastra. In mod sigur, mamicile care vor sa treaca pe scutece lavabile, vor aprecia comentariile vostre. 


Reviewuri in engleza puteti citi aici: http://www.babiesnappies.co.uk/2008/09/15/nappy-reviews-modern-baby-pop-in/


Scutece lavabile Pop-in


Scrie un comentariu


Articole pe blog

De ce să porți șosete de lână?
De ce să porți șosete de lână?

Atunci când auzi pentru prima dată de șosetele din lână nu poți să nu te gândești la cele groase, tricotate de bunica, din lâna care te pișca. Din fericire, șosetele de acum nu mai au nimic în comun cu cele de acum ceva timp. Ele sunt moi, călduroase, nu se deformează și, mai ales, nu îți dau senzația aceea neplăcută de asprime.

Citeste in continuare

Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.
Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.

Lâna moale de alpaca de la Waddler este deja în magazin de câteva săptămâni, însă povestea din spatele brandului este la fel de spectaculoasă ca și varietatea de culori și modele.

Citeste in continuare

Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?
Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?

De câteva săptămâni mă preocupă garderoba de iarnă a juniorului din dotare, mai exact ultimul strat, care trebuie să fie potrivit pentru ger, tăvăleală în zăpadă sau viscol. Este prima iarnă în care puiul va merge pe picioarele lui și, deși garderoba lui include body-uri, pantaloni și pulovere din lână pentru primele două straturi, mi-aș dori să încerc lână și pentru un ultim strat.

Citeste in continuare