Conferintele lui Jack Newman despre Alaptare

Jack Newman este un doctor pediatru canadian specializat in alaptare. Este de fapt unul dintre cei mai mari sustinari ai alaptarii. El are si o clinica de alaptare - The Newman Breastfeeding Clinic - , a publicat multe carti pe acest domeniu, articole etc.

Acum vine in Romania pentru o conferinta de 3 zile in care vom afla despre efectele practicilor medicale asupra nasteri, despre mitul Nu am suficient lapte, alaptarea prematurilor si a copiilor bolnavi, alaptare peste 1 an si intarcarea blanda cu empatie, medicamente permise in alaptare, colici, ce facem cand copilul nu ia in greutate.

In Romania doar 12% din bebelusi sunt alaptati, e o cifra foarte mica in comparatie cu restul Europei civilizata, o cifra care pe mine ma sperie. Sper ca la aceasta conferinta sa participe cat mai multi specialisti, pediatri si neonatologi, pentru ca vrem sau nu sa credem acolo e buba cea mare. 

 Link si detalii despre conferinta http://www.totuldespremame.ro/evenimente/conferintele-jack-newmanScrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare