martie 16, 2016 3 min read

Ne extindem echipa - avem nevoie de noi colege si colegi in Bucuresti. La finalul articolului poti vedea ce gasesti la noi si cum sa aplici.

Update: toate pozitiile s-au ocupat

Contabil junior

Program part-time. Poate fi full-time - combinat cu alte responsabilitati.

Focusul pozitiei este pe contabilitate primara insa persoana potrivita poate evolua si prelua responsabilitati sporite legate de contabilitate si analiza financiara. Exista oportunitati de dezvoltare si in alte directii de administrare a afacerilor. Practic totul depinde de tine daca ramanem la nivelul de baza sau facem mai mult impreuna. 

Principalele responsabilitati:

- inregistrare facturi de achizitii interne si externe 

- operarea extrasului bancar si urmarirea incasarilor

- registrul de casa

- receptie marfa

- inventariere

- intocmire deconturi, avansuri

- verificari, rezolvarea neconcordantelor

Vei tine legatura cu contabilitatea (serviciu externalizat) si vei ajuta la incheierea situatiilor contabile.

Folosim un ERP modern si ne asteptam sa faci propuneri de imbunatatire a proceselor astfel incta sa reducem cat mai mult munca manuala; vrem sa ne ajuti la luarea celor mai bune decizii in firma.

Sunt necesare cunostințe de baza de contabilitate, buna organizare si atentie la detalii.

Marketing wiz (AM GASIT PERSOANA POTRIVITA)

Program part-time sau full-time.

Ne vei ajuta sa crestem HipHip si brandurile pe care le promovam cu drag in Romania. 

Vei lucra alaturi de fondatorii HipHip, Cristina si Andrei. Vom discuta si concepe impreuna tot ce tine de marketing - de la strategii pana la implementare. Vei fi in bună masură responsabil(ă) de implementare - articole, relatia cu partenerii, campanii, postari in social media, newslettere.

Am fost deschizatori de drumuri in Romania intr-o buna parte din nișele pe care ne concentram si pe care le-am crescut pas cu pas. Suntem autentici si directi in relatia cu clientii nostri; ne bucuram de o comunitate care ne sprijina si vrem sa ne asiguram ca pastram aceleasi valori chiar daca am mai crescut.

Suntem o mica afacere de familie. Suficient de mare ca sa se fi dovedit viabila, insa suficient de mica ca sa poti avea influență si impact in ceea ce facem. Si sunt multe de facut.

Ce asteptam?

Cautam capacitatea de a sintetiza, de a simti ce este important pentru a ne mentine focusul si a ne diferenția, de a comunica creativ, direct si autentic. Este important sa poti scrie - articole, newlettere, postari pe Facebook - apropos cu Facebook chiar trebuie sa fii familiarizat(ă).

Trebuie sa te descurci cu spreadsheets si numere, pentru a analiza si a trage niste concluzii din datele pe care le avem.

Ar fi minunat sa ai experienta cu genul de produse pe care le le vindem noi. Mai ales experienta personala in babywearing ar fi un mare plus.

Pentru a aplica trimite-ne un CV și ceva mai mult. Convinge-ne că poți fi creativ(ă), că poți sintetiza și comunica clar. Ne poți arăta cum ne putem îmbunatați, sau orice iti va pune în valoare abilitățile.

Responsabil cu livrarea comenzilor / logistica (AM GASIT PERSOANA POTRIVITA)

Program full-time

Vei pregati cu grija pachetele pentru comenzile plasate pe site; vei face facturi si alte chestiuni administrative legate de comenzi. Vei comunica si cu clientii si curierii atunci cand este necesar.

Vei fi responsabil(ă) si pentru eficientizarea intregului proces de prelucrare a comenzilor.

Vei fi implicat(ă) cu sigurantă si în alte activități, mai ales dacă ai experienta cu produsele noastre.

Atentia la detalii si buna organizare sunt esentiale pentru o buna colaborare.

Ce veti gasi la noi?

Suntem o mica afacere de familie pornita din pasiune dupa sosirea primului nostru copil. Suntem prietenosi, deschisi, corecti. Credem cu tarie in ceea ce facem si incercam sa gasim balanta potrivita intre viata de familie si cea profesionala atat pentru noi cat si pentru cei cu care lucram. Am ajuns la o echipa de peste 10 personalitati simpatice... si crestem :).

Locatia: str Berthelot / liceul Sf. Sava - Bucuresti

Cum aplici?

Asteptam detalii despre tine prin email la adresa andrei (la) hiphip.ro

Te rog ca subiectul emailul sa contina numele tau si pozitia pentru care aplici. Exemplu:Ana Popescu - CV contabil junior