Manduca - insertul integrat pentru nou-nascut

1 Comentariu

Suficient de aproape pentru o sarutare inca din prima zi 

Cu manduca, iti vei purta bebelusul in siguranta pe durata primelor luni de viata. O solutie ingenioasa si simpla, insertul pentru nou-nascut, ii permite bebelusului tau sa stea in pozitie verticala de la o greutate de 3.5 kg. Astfel, bebelusul este asezat suficient de sus in sistemul de purtare pentru pozitia picioarele in M; picioarele sunt indoite intr-un unghi usor si talpile raman in siguranta inauntrul corpului manducai.

  

Cu multe sisteme de purtare esti nevoit sa cumperi un insert special pentru nou nascuti sau chiar sa achizitionezi doua sisteme diferite de purtare. Cu manduca e diferit: are un insert integrat - oricum, dupa cateva luni nu il vei mai folosi, deci ce rost sa cheltui mai multi bani decat e nevoie. 

 

Fa o incercare - sau mai multe...

Chiar daca insertul este inca necesar, bebelusul creste in inaltime. De ce sa nu experimentezi un pic cu diferitele pozitii oferite de capsele care ataseaza insertul de corpul manducai? Daca inchizi capsele in pozitia lor de sus insertul va sta mai intins si pelvisul bebelusului se va inclina usor in fata, permitandu-i sa stea intr-o pozitie corecta, cu spatele curbat. Totusi, in cazul in care bebelusul are un scutec voluminos sau haine de iarna, poate fi suficient sa folosesti capsele de jos. Incearca doar, nu ai cum sa gresesti!

Se poate si fara?

Dupa aproximativ 3-4 luni (sau atunci cand bebelusul ajunge la marimea europeana 68), majoritatea bebelusilor pot fi purtati in siguranta si fara insert (si fara extensia spatelui). Singurul criteriu important este lungimea pulpelor lui. Daca sunt suficient de lungi incat sa nu faca spagatul, atunci poti sa nu mai folosesti insertul.

 


1 Răspuns

Georgiana
Georgiana

25 Iulie 2015

Buna ziua! Unde se ataseaza insertul pt nou nascuti? Multumesc

Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare