Manduca - insertul integrat pentru nou-nascut

1 Comentariu

Suficient de aproape pentru o sarutare inca din prima zi 

Cu manduca, iti vei purta bebelusul in siguranta pe durata primelor luni de viata. O solutie ingenioasa si simpla, insertul pentru nou-nascut, ii permite bebelusului tau sa stea in pozitie verticala de la o greutate de 3.5 kg. Astfel, bebelusul este asezat suficient de sus in sistemul de purtare pentru pozitia picioarele in M; picioarele sunt indoite intr-un unghi usor si talpile raman in siguranta inauntrul corpului manducai.

  

Cu multe sisteme de purtare esti nevoit sa cumperi un insert special pentru nou nascuti sau chiar sa achizitionezi doua sisteme diferite de purtare. Cu manduca e diferit: are un insert integrat - oricum, dupa cateva luni nu il vei mai folosi, deci ce rost sa cheltui mai multi bani decat e nevoie. 

 

Fa o incercare - sau mai multe...

Chiar daca insertul este inca necesar, bebelusul creste in inaltime. De ce sa nu experimentezi un pic cu diferitele pozitii oferite de capsele care ataseaza insertul de corpul manducai? Daca inchizi capsele in pozitia lor de sus insertul va sta mai intins si pelvisul bebelusului se va inclina usor in fata, permitandu-i sa stea intr-o pozitie corecta, cu spatele curbat. Totusi, in cazul in care bebelusul are un scutec voluminos sau haine de iarna, poate fi suficient sa folosesti capsele de jos. Incearca doar, nu ai cum sa gresesti!

Se poate si fara?

Dupa aproximativ 3-4 luni (sau atunci cand bebelusul ajunge la marimea europeana 68), majoritatea bebelusilor pot fi purtati in siguranta si fara insert (si fara extensia spatelui). Singurul criteriu important este lungimea pulpelor lui. Daca sunt suficient de lungi incat sa nu faca spagatul, atunci poti sa nu mai folosesti insertul.

 


1 Răspuns

Georgiana
Georgiana

25 Iulie 2015

Buna ziua! Unde se ataseaza insertul pt nou nascuti? Multumesc

Scrie un comentariu


Articole pe blog

De ce să porți șosete de lână?
De ce să porți șosete de lână?

Atunci când auzi pentru prima dată de șosetele din lână nu poți să nu te gândești la cele groase, tricotate de bunica, din lâna care te pișca. Din fericire, șosetele de acum nu mai au nimic în comun cu cele de acum ceva timp. Ele sunt moi, călduroase, nu se deformează și, mai ales, nu îți dau senzația aceea neplăcută de asprime.

Citeste in continuare

Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.
Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.

Lâna moale de alpaca de la Waddler este deja în magazin de câteva săptămâni, însă povestea din spatele brandului este la fel de spectaculoasă ca și varietatea de culori și modele.

Citeste in continuare

Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?
Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?

De câteva săptămâni mă preocupă garderoba de iarnă a juniorului din dotare, mai exact ultimul strat, care trebuie să fie potrivit pentru ger, tăvăleală în zăpadă sau viscol. Este prima iarnă în care puiul va merge pe picioarele lui și, deși garderoba lui include body-uri, pantaloni și pulovere din lână pentru primele două straturi, mi-aș dori să încerc lână și pentru un ultim strat.

Citeste in continuare