Regulament Program Fidelitate

1. ORGANIZATORUL

Programul de fidelitate HipHip este organizat si desfasurat de:

CUPONIX SRL, persoana juridica romana, cu sediul social: Ilfov, Voluntari, Sos Pipera-Tunari 154, cod postal 077190, Codul Unic de Inregistrare RO 22604890, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J 23/2773/19.10.2007

Prin inregistrarea pe site-ul hiphip.ro si achizitionarea de produse comercializate pe site, clientul isi exprima acordul cu privire la participarea la programul de fidelitate HipHip in conditiile prevazute in prezentul “Regulament”.

Pentru participarea la programul de fidelitate HipHip, membrii sunt de acord sa respecte prevederile prezentului Regulament al programului de fidelitate HipHip (denumit in continuare “Regulament”). Pentru a afla ultimele informatii cu privire la modul de aplicare a “Regulamentului”, toti membrii pot consulta site-ul www.hiphip.ro.  

2. TERMENI SI DEFINITII

Acest site este detinut si administrat de SC CUPONIX SRL, societate inregistrata in Romania, care va fi denumita în continuare HipHip.

Adresa web www.hiphip.ro, este proprietatea HipHip, va fi denumita generic site-ul hiphip.ro.

Persoana fizica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.hiphip.ro, este denumita Client.

3. CONDITII DE PARTICIPARE

In programul de fidelitate HipHip sunt inscrisi gratuit toti clientii persoane fizice, cu varsta peste 18 ani, care si-au facut cont de client pe site-ul HipHip.ro si au achizitionat produse prin intermediul acestuia.

4. ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI DE FIDELITATE HIPHIP

Programul de fidelitate HipHip este organizat si desfasurat online, pe site-ul www.hiphip.ro.

5. DURATA PROGRAMULUI DE FIDELITATE HIPHIP

Programul de fidelitate HipHip este activ pe o durata nedeterminata. HipHip isi rezerva dreptul sa decida in orice moment stoparea programului de fidelitate HipHip, fara o avertizare prealabila a membrilor.

6. MECANISMUL PROGRAMULUI DE FIDELITATE

Prin Programul de fidelitate, HipHip isi recompenseaza membrii prin:

  • reduceri;
  • alte beneficii.
6.1. ACORDAREA NIVELURILOR DE BENEFICII

HipHip cumuleaza automat valoarea cumparaturilor efectuate de catre client in contul sau HipHip. Contul este definit de un email si o parola. Aceste valori se vor incadra in trei praguri ale tranzactiilor finalizate (sume cheltuite), fiecare prag avand un nivel de beneficii corespunzator. In cazul retururilor, schimburilor, schimburilor cu diferenta de pret, se va lua in calcul suma finala incasata de HipHip.

6.2. DEFINIREA NIVELURILOR DE BENEFICII

Exista 3 niveluri de beneficii pentru membrii programului de fidelitate HipHip:

6.2.1. Primul nivel, “Explorator”, se dobandeste cand valoarea totala a comenzilor finalizate depaseste suma de 500 lei.

Beneficii: 5% reducere la orice produs achizitionat;

6.2.2. Al doilea nivel, “Cuceritor”, se dobandeste cand valoarea totala a comenzilor finalizate depaseste suma de 2500 lei.

Beneficii: 7% reducere la orice produs achizitionat; un retur gratuit per comanda.

6.2.3. Al treilea nivel, “Inovator”, se dobandeste cand valoarea totala a comenzilor finalizate depaseste suma de 5000 lei.

Beneficii: 10% reducere la orice produs achizitionat; un retur gratuit per comanda

Alte beneficii pe care HipHip le poate acorda: premii surpriza, transport gratuit si vouchere valorice.

6.3. CONDITII DE FUNCTIONARE A PROGRAMULUI

6.3.1. Pentru a beneficia de discount acesta trebuie neaparat sa fie logat in contul de client pe site la momentul plasarii comenzii. Contul de client este definit de o adresa de email si o parola.

6.3.2. HipHip nu va aplica retroactiv discountul unui membru daca acesta a plasat o comanda fara a fi logat in contul de client pe site.

6.3.3. Un cont se poate inregistra utilizand o singura adresa de email. Comenzile facute de aceeasi persoana insa cu adrese de email diferite nu se cumuleaza si nu pot fi mutate de pe un cont pe altul.

6.3.4. Reducerea este valabila incepand cu urmatoarea achizitie, dupa lansarea programului de fidelitate si dupa atingerea nivelului de discount.

6.3.5. Reducerea se aplica la toate produsele de pe site, in limita stocului disponibil. HipHip isi rezerva dreptul de a nu aplica reducerea de pret aferenta programului de fidelitate la unele produse aflate deja in promotie.

6.3.6. Reducerea nu se poate cumula cu alte coduri de reducere de pret.

6.3.7. Daca clientul face retur de produse, valoarea totala a comenzilor se va recalcula.

6.3.8. In urma returului sau schimbului de produse, membrul poate fi incadrat la un nivel diferit de fidelitate, in functie de valoarea totala a comenzilor.

6.3.9. Conditiile de mai sus sunt cumulative si obligatorii.

6.4. CONSULTAREA VALORII COMENZILOR EFECTUATE

6.4.1. Valoarea totala a comenzilor finalizate se acumuleaza in contul fiecarui client. Titularii acestor conturi au posibilitatea de a consulta propriul sold al comenzilor online, accesand contul personal de client pe hiphip.ro.  

7. DURATA SI INCETAREA PROGRAMULUI

7.1. Programul de fidelitate HipHip se desfasoara pe perioada nedeterminata.

7.2. HipHip poate modifica sau suspenda acest program, fara a fi necesara o informare in prealabil. Nicio modificare sau suspendare nu da dreptul unei indemnizatii membrului.

8. LITIGII

8.1. Eventualele divergente aparute intre HipHip si participantii la prezentul program de fidelitate HipHip se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

8.2. Firma CUPONIX SRL este privata de orice responsabilitati pentru toate consecintele, directe sau indirecte ale eventualelor disfunctionalitati ale programului de fidelitate HipHip. CUPONIX SRL  va face cu toate eforturile pentru a conserva beneficiile membrilor, in cazul unor disfunctionalitati ale programului.

9. ALTE PREVEDERI ALE “REGULAMENTULUI”

9.1. HipHip isi rezerva dreptul de a modifica prezentul “Regulament”. Orice modificare survenita pe perioada desfasurarii programului de fidelitate HipHip va intra in vigoare numai dupa afisarea pe site-ul www.hiphip.ro.

9.2. In cazul in care HipHip constata ca un participant nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate in “Regulamentul” programului de fidelitate HipHip, isi rezerva dreptul de a suspenda, oricand si fara alte explicatii, drepturile si beneficiile ce revin membrului, fara alte despagubiri sau plati.

9.3 Datele personale furnizate de catre clienti vor fi utilizate strict in vederea prelucrarii si livrarii comenzilor si pentru informarea utilizatorilor prin trimiterea de newslettere la adresele de email inregistrate. Acestea din urma se pot dezabona prin optiunea afisata in continutul emailului sau accesand butonul “unsubscribe from this list “