Sari la conținut

Sneakerși de lână în sezonul cald?

Sneakerși de lână în sezonul cald?-HipHip.ro

Pentru cei care nu concep ca sneakerșii să fie fabricați decât din material textil, piele sau înlocuitor, propunem un simplu exercițiu de imaginație: cum ar fi ca pantofii tăi preferați să fie la fel de confortabili și vara pe caniculă și toamna sau primăvara, pe vreme rece sau chiar umedă? Cum ar fi ca picioarele să nu mai transpire, pantofii să nu miroasă iar, atunci când se murdăresc, să poată fi curățați simplu prin periere sau chiar prin spălare la mașină?

În sezonul cald, în special, avem nevoie de încălțări ușoare, care să permită piciorului să respire și să prevină supraîncălzirea. În plus, cei care au un stil de viață activ (și aici ne numărăm și noi, părinții, care facem adevarate tururi de anduranță alergând după toddlerii plini de energie), ne dorim ceva ușor de încălțat și comod.

În mod normal, primele la care ne gândim când vine vorba de încălțări de vară sunt sandalele. Ele sunt o soluție bună pentru plimbările în oraș sau în zone în care intri mai puțin în contact cu praful sau pământul. Totuși, într-un climat cald și umed, picioarele tale vor transpira chiar și atunci când porți sandale. Dacă te joci cu cei mici pe pământ sau iarbă, combinația între transpirație și praf nu va fi una dintre cele mai fericite.

Sneakerșii Baabuk sunt comozi și blânzi cu picoarele tale. Chiar dacă alegi să îi porți pe piciorul gol, nu te vor roade.

Lâna are proprietăți de termoreglare, ceea ce înseamnă că picioarele tale nu se vor supraîncălzi. Iar dacă vei transpira cât de puțin, lâna fiartă va absorbi transpirația, lasând picioarele uscate și curate.

Datorită calitaților antimicrobiene ale lânii, pantofii tăi nu vor mirosi neplăcut nici măcar după o zi de explorări urbane.

În plus, îi poți spăla foarte uțor la mașină, folosind un program pentru lână și detergent special.

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol