Joha - noutati in sezonul 2016-2017

Joha - noutati in sezonul 2016-2017

Colectiile JOHA ale sezonului 2016-2017 se deosebesc prin texturi si tesaturi noi, precum si prin introducerea unor noi culori, Grape Nectar si Ensign Blue. Sunt disponibile articole din lână merinos extra-fina, lână merinos si blenduri cu lână, bumbac, bambus si matase.

Colectiile noi

Arctic Zone

Lana merinos si bambus
O colectie deosebita - lana merinos si bambus, potrivite si pentru cea mai sensibila piele. Colectia a fost creata in colaborare cu Julie Berthelsen, o cantareata din Groenlanda, mama a doi copii, si este lansata in cadrul unui proiect caritabil. Pentru fiecare articol vandut din aceasta colectie, inspirata de natura si fauna din Groenlanda, un articol vestimentar in calitatea superioara Joha va fi donat unui copil din Groenlanda. 

Joha Extra-Fine 

Lana merinos extra fina
O lână speciala foarte fina, la 18.5 microni, fata de standardul de 20.5 microni. Senzatia la purtare este asemanatoare celei oferite de lana si matase, potrivita pentru pielea fina a bebelusilor, dar si copiilor cu pielea sensibila.

Joha tricotate

Articole clasice, tricotate, care ofera o tesatura elastica, calduroasa. 100% lână merinos.  

Joha Stripe

 

100% lână merinos pentru colectiile Double Stripe si Block Stripe. Double Stripe are o tesatura mai densa, de grosime medie, asemanatoare celei din colectia Stars de anul trecut. Colectia Block Stripe are o tesatura usoara, subtire, asemanatoare colectiei basic. Pot fi purtate toamna ca atare sau ca strat de baza iarna. Un design simplu dar de efect, tocmai bune pentru micii aventurieri. O noutate este reprezentata si de noul model de body cu inchidere laterala (body kimono). Foarte util pentru micii nazdravani care nu mai stau la schimbat hainele. Disponibil si in marimile 90 si 100.

Joha Jacquard

100% lână merinos, intr-un model simpatic. Spunem model, deoarece acesta este tesut in material, nu este imprimat.

Polar Bear

100% lână merinos de tip fleece in interior si tricotat fin in exterior cu un design retro cu ursi polari.

Wool Rib  si Soft Wool

Tesatura "heavy rib" este calduroasa, perfecta ca si strat secundar peste bluze de corp sau colanti din lana merinos, oferind un comfort termic sporit si maxima flexibilitate. In colectia Soft Wool regasim cagulele Windbreaker si lâna merinos tip fleece

Am adaugat articole noi si colectiei pentru adulti  

Intreaga colectie Joha o gasesti pe site AICIScrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare

ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique
ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

HipHip Boutique este noul nostru showroom din Bucuresti specializat in sisteme de purtare pentru bebelusi si haine din lana. Pentru fi cat mai aproape clientii nostri, avem nevoie de o persoana comunicativa si organizata care sa ne ajute in activitatea boutique-ului.

Citeste in continuare

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare