50% discount la Cursul de Babywearing cu Ulrike Höwer

Ne dorim tare mult sa avem in Romania tot mai multi consultanti de babywearing - persoane pasionate si bine informate care pot oferi suport cu empatie si atentie la dezvoltarea copilului si la nevoile individuale ale fiecarei familii.

Asa ca ne-am propus la HipHip sa facem mai accesibila participarea la cursul sustinut de Ulrike Höwer - fondatoarea celei mai vechi scoli de babywearing din Germania, Trageschule Dresden. Vom suporta noi 50% DIN TAXA de inscriere pentru 2 LOCURI:

> primul loc cu 50% discount va fi dedicat unui membru activ dintr-o comunitate de babywearing locala sau online. Poate fi o mama care isi doreste sa devina consultant si dedica timp si energie sustinerii babywearingului in grup.

Convinge-ne ca reprezentatul grupului tau merita sa participe la curs cu aceasta reducere de taxa comentand la aceasta postare (poti scrie povestea grupului, posta un video sau aduna multee likeruri aici & mesaje emotionante etc.).

Restul de 50% din taxa poate fi contributia personala a membrului sau puteti organiza o strangere de fonduri cu grupul pentru a-l sustine. Cu siguranta tot grupul va beneficia de cunostintele si avantul cu care se va intoarce, e un curs pur si simplu revelator.

> al doilea loc cu 50% discount va fi rezervat unui educator pre/post natal. Credem ca instructorii lamaze, doulele, moasele si consultantii in alaptare au un rol imens in sprijinirea noului bebelus si a proaspetelor mame. De aceea vrem sa sustinem o persoana care deja este implicata in consilierea specializata. Spuneti-ne de ce este important pentru voi sa urmati acest curs, cum credeti ca vă va ajuta pe viitor si cum va implicati acum in consilierea & ajutorarea mamelor. Ne puteti trimite un email la ramona @ hiphip PUNCT ro sau scrie pe facebook.

Daca aveti cunostinte interesate, dati-le de veste pentru a beneficia de reducere la cursul cu Ulrike Höwer (fondatoarea celei mai vechi scoli de babywearing din lume).

** Timpul de inscriere este limitat, asteptam inscrierile pana marti, 23 februarie, si vom confirma ulterior locurile in maxim 2 zile.

#BWcourse2016 #BabywearingJoyScrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare

ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique
ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

HipHip Boutique este noul nostru showroom din Bucuresti specializat in sisteme de purtare pentru bebelusi si haine din lana. Pentru fi cat mai aproape clientii nostri, avem nevoie de o persoana comunicativa si organizata care sa ne ajute in activitatea boutique-ului.

Citeste in continuare

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare