Ne gasiti la BabyExpo 22-25 Septembrie

Joi, 22 Septembrie incepe Babyexpo la sala Polivalenta din Bucuresti. Ca de obicei, ne gasiti jos de tot in dreapta stand C03.

La stand veti gasi wrapuri, mei tai, Marsupi Plus, Manduca, protectii portbebe pentru iarna si 4 sezoane, toate produsele pentru ploaie, toate produsele din lână merinos, jambiere Babylegs si bineinteles, scutece. Incerc sa fac loc si produselor pentru alaptare, pentru ca sunt faine si de calitate. 

Babyexpo este motivul pentru care voi face livrarile un pic intarziate astfel: comenzile venite incepand cu Miercuri, 21 Septembrie ora 12.00 vor pleca de la mine Luni, 26.09 si Marti 27.09 vor ajunge la voi. De saptamana viitoare intram in ritm normal de lucru, desi mi-ar prinde bine o mini vancata. 

Va asteptam cu drag

Alaturi de mine si de Andrei, le veti intalni pe Mihaela (baghetefermecate.ro) si pe Iuli. Sunt 2 mamici super faine care stiu sa manuiasca un wrap, sling, mei tai si au experienta cu scutece refolosibile (Iuli e master la scutece). 


Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare

Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna
Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna

Firul de alpaca este mătăsos și lucios, mai fin și mai călduros ca lâna de oaie însa nu conține lanolină ceea ce il face hipoalergenic. Fibra se apropie foarte mult de părul uman, fiind lucioasă și moale dând un aspect prețios hainelor care o conține.

Citeste in continuare

Extindem echipa: Coordonator retea distributie
Extindem echipa: Coordonator retea distributie

Program/locatie: 6-8 ore in Bucuresti
Pentru majoritatea brandurilor pe care le vindem HipHip este si unic distribuitor in Romania. Cu branduri precum Manduca, Marsupi Plus, MaM sau ManyMonths am fost deschizatori de drumuri pe piata locala. Reteaua de distributie creste in fiecare an si avem nevoie de o persoana dedicata acestor clienti.

Citeste in continuare