Ne gasiti la BabyExpo 22-25 Septembrie

Joi, 22 Septembrie incepe Babyexpo la sala Polivalenta din Bucuresti. Ca de obicei, ne gasiti jos de tot in dreapta stand C03.

La stand veti gasi wrapuri, mei tai, Marsupi Plus, Manduca, protectii portbebe pentru iarna si 4 sezoane, toate produsele pentru ploaie, toate produsele din lână merinos, jambiere Babylegs si bineinteles, scutece. Incerc sa fac loc si produselor pentru alaptare, pentru ca sunt faine si de calitate. 

Babyexpo este motivul pentru care voi face livrarile un pic intarziate astfel: comenzile venite incepand cu Miercuri, 21 Septembrie ora 12.00 vor pleca de la mine Luni, 26.09 si Marti 27.09 vor ajunge la voi. De saptamana viitoare intram in ritm normal de lucru, desi mi-ar prinde bine o mini vancata. 

Va asteptam cu drag

Alaturi de mine si de Andrei, le veti intalni pe Mihaela (baghetefermecate.ro) si pe Iuli. Sunt 2 mamici super faine care stiu sa manuiasca un wrap, sling, mei tai si au experienta cu scutece refolosibile (Iuli e master la scutece). 


Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare

ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique
ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

HipHip Boutique este noul nostru showroom din Bucuresti specializat in sisteme de purtare pentru bebelusi si haine din lana. Pentru fi cat mai aproape clientii nostri, avem nevoie de o persoana comunicativa si organizata care sa ne ajute in activitatea boutique-ului.

Citeste in continuare

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare