Haine si cizme pentru ploaie

Copiilor tai le place sa se joace in balti, in noroi, sa alerge in ploaie? Si noua ne place, si ne place mai ales aerul acela curat de dupa ploaie. Iar parcul e gol si toate leaganele si toboganele sunt ale noastre si putem sa ne distram fara grija. Fara grija ca hainele se vor uda sau murdari. Folosim haine speciale pentru ploaie, haine impermeabile, care tin la vant si ploaie, dar care respira. 

Hainele sunt super dragute, fetita noastra nu ar mai iesi din cizmele ei de cauciuc cu crocodil. 

Dar hai sa o luam pe rand. 

Pentru fetite avem pelerine si cizme asortate, roz sau rosu, cu vaci, munti sau cu floricele:
Pentru Baieti sau fetite mai baietoase (cum e a mea) avem crocodili si tractoare :)Pelerinele si cizmulitele pot fi asortate cu pantalonii (salopete). Avem rosu, navy si verde.


Daca e frig tare afara, atunci puteti pune o sosetica din fleece. Piciorul nu va ingheta, practic cizmele devenind "purtabile" si iarna.Click aici a pentru a vedea intreaga gama de produse pentru ploaie.  Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare

Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna
Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna

Firul de alpaca este mătăsos și lucios, mai fin și mai călduros ca lâna de oaie însa nu conține lanolină ceea ce il face hipoalergenic. Fibra se apropie foarte mult de părul uman, fiind lucioasă și moale dând un aspect prețios hainelor care o conține.

Citeste in continuare

Extindem echipa: Coordonator retea distributie
Extindem echipa: Coordonator retea distributie

Program/locatie: 6-8 ore in Bucuresti
Pentru majoritatea brandurilor pe care le vindem HipHip este si unic distribuitor in Romania. Cu branduri precum Manduca, Marsupi Plus, MaM sau ManyMonths am fost deschizatori de drumuri pe piata locala. Reteaua de distributie creste in fiecare an si avem nevoie de o persoana dedicata acestor clienti.

Citeste in continuare