Haine si cizme pentru ploaie

Copiilor tai le place sa se joace in balti, in noroi, sa alerge in ploaie? Si noua ne place, si ne place mai ales aerul acela curat de dupa ploaie. Iar parcul e gol si toate leaganele si toboganele sunt ale noastre si putem sa ne distram fara grija. Fara grija ca hainele se vor uda sau murdari. Folosim haine speciale pentru ploaie, haine impermeabile, care tin la vant si ploaie, dar care respira. 

Hainele sunt super dragute, fetita noastra nu ar mai iesi din cizmele ei de cauciuc cu crocodil. 

Dar hai sa o luam pe rand. 

Pentru fetite avem pelerine si cizme asortate, roz sau rosu, cu vaci, munti sau cu floricele:
Pentru Baieti sau fetite mai baietoase (cum e a mea) avem crocodili si tractoare :)Pelerinele si cizmulitele pot fi asortate cu pantalonii (salopete). Avem rosu, navy si verde.


Daca e frig tare afara, atunci puteti pune o sosetica din fleece. Piciorul nu va ingheta, practic cizmele devenind "purtabile" si iarna.Click aici a pentru a vedea intreaga gama de produse pentru ploaie.  Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare

ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique
ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

HipHip Boutique este noul nostru showroom din Bucuresti specializat in sisteme de purtare pentru bebelusi si haine din lana. Pentru fi cat mai aproape clientii nostri, avem nevoie de o persoana comunicativa si organizata care sa ne ajute in activitatea boutique-ului.

Citeste in continuare

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare