Absorbante pentru alaptare lavabile (refolosibile) Sorb&Dry

Le-am adus in magazin pentru ca mie mi-au fost foarte utile. Cele de unica folosinta imi dadeau mancarimi, se întăreau, si pur si simplu nu le suportam pe piele. 

Sunt lavabile, practic le poti folosi de sute de ori. Le poti spala chiar si la 90 de grade, dar 60 sunt suficiente. Si poti folosi detergentul tau preferat, poti alege unul ecologic fara parfum, balsam astfel incat sa nu il deranjeaza pe bebe cel mic, cu "nasul" sensibil la aromele din lumea noua. 

Au 3 straturi: primul este in contact cu pielea si duce umezeala departe oferind senzatia de uscat, cel de la mijloc este miezul absorbant, iar stratul 3 este o tesatura impermeabila, dar care respira. 

Imi place ca sunt subtiri, moi si comode. 

Am gasit si un review facut de o mamica din Germania, ea compara 4 tipuri de absorbante lavabile pentru alaptare. Vezi review.

Vezi absobantele pentru alaptare Sorb&Dry - click aici. Pentru setul de 3 perechi am redus pretul de la 58 lei la 46 lei. In limita stocului.

Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare

Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna
Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna

Firul de alpaca este mătăsos și lucios, mai fin și mai călduros ca lâna de oaie însa nu conține lanolină ceea ce il face hipoalergenic. Fibra se apropie foarte mult de părul uman, fiind lucioasă și moale dând un aspect prețios hainelor care o conține.

Citeste in continuare

Extindem echipa: Coordonator retea distributie
Extindem echipa: Coordonator retea distributie

Program/locatie: 6-8 ore in Bucuresti
Pentru majoritatea brandurilor pe care le vindem HipHip este si unic distribuitor in Romania. Cu branduri precum Manduca, Marsupi Plus, MaM sau ManyMonths am fost deschizatori de drumuri pe piata locala. Reteaua de distributie creste in fiecare an si avem nevoie de o persoana dedicata acestor clienti.

Citeste in continuare