Absorbante pentru alaptare lavabile (refolosibile) Sorb&Dry

Le-am adus in magazin pentru ca mie mi-au fost foarte utile. Cele de unica folosinta imi dadeau mancarimi, se întăreau, si pur si simplu nu le suportam pe piele. 

Sunt lavabile, practic le poti folosi de sute de ori. Le poti spala chiar si la 90 de grade, dar 60 sunt suficiente. Si poti folosi detergentul tau preferat, poti alege unul ecologic fara parfum, balsam astfel incat sa nu il deranjeaza pe bebe cel mic, cu "nasul" sensibil la aromele din lumea noua. 

Au 3 straturi: primul este in contact cu pielea si duce umezeala departe oferind senzatia de uscat, cel de la mijloc este miezul absorbant, iar stratul 3 este o tesatura impermeabila, dar care respira. 

Imi place ca sunt subtiri, moi si comode. 

Am gasit si un review facut de o mamica din Germania, ea compara 4 tipuri de absorbante lavabile pentru alaptare. Vezi review.

Vezi absobantele pentru alaptare Sorb&Dry - click aici. Pentru setul de 3 perechi am redus pretul de la 58 lei la 46 lei. In limita stocului.

Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare

ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique
ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

HipHip Boutique este noul nostru showroom din Bucuresti specializat in sisteme de purtare pentru bebelusi si haine din lana. Pentru fi cat mai aproape clientii nostri, avem nevoie de o persoana comunicativa si organizata care sa ne ajute in activitatea boutique-ului.

Citeste in continuare

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare