Comparatie scutecele BumGenius Organic vs Bumgenius cu buzunar

De multe ori am fost intrebata care e diferenta intre BumGenius Organic si BumGenius cu buzunar, uite ca am reusit sa scriu un mic comparator. Orice comentariu din partea voastra fiind binevenit. 

Scutece lavabile Bumgenius organic


Scutece lavabile bumgenius


Materiale

BG organic are absorbantii din bumbac organic, pielea bebelusului fiind "mângăiată" de un bumbac pufos si prietenos cu cei sensibili. As recomanda acest scutec pentru cei care pun pret pe fibrele naturale.

BG cu buzunar are primul strat din fleece, ceea ce mentine pielea bebelusului uscata, iar absorbantii sunt din microfibra (fibre artificiale). Acest material este unul special creat pentru scutece: absoarbe mult si se usuca repede. 

Scor: 1-0

Timp de uscare

Aici clar castiga BumGenois cu buzunar - se usuca in 2-3 ore, inclusiv cu absorbantii, comparativ cu 8-10 ore pentru Bumgenius Organic. Bumbacul se usuca greu, mai ales atunci cand sunt straturi cusute una peste alta.

Scor: 1-1

Sistem de inchidere

BG Organic se gaseste doar in varianta inchidere cu capse. Capsele sunt f rezistente dar mai putin comode de utilizat pentru nou-nascuti.
BG cu buzunar exista in varianta capse dar si cu arici. De toate pentru toti :)

Scor: 1-2

Putere de absortie

Bumgenius cu buzunar castiga pentru ca puterea lui de absortie poate fi reglata prin introducerea in buzunar a 1-2-3 absorbanti, in functie de nevoie. Micorfibra este un material f bun absorbant pe o grosime destul de mica. 
Bumgenius organic absoarbe si el foarte bine, fetitei mele i-a rezistat intotdeauna, chiar si acum la venerabila varsta de 2 ani. 

Scor: 1-3

Usor de folosit

BumGenius Organic castiga detasat. Veti pune pe copil o singura bucata de scutec, absorbantii din bumbac fiind practic cusuti de chilotelul impermeabil. Pentru BumGenius cu buzunar va trebui intai sa "indesati" in buzunar absorbantul, de altfel, un lucru usor dar care inseamna un pas in plus. 

Scor: 2-3

Iata mai jos si parerea altei mamici. Cu mentiunea ca in momentul filmarii pentru Bumgenius cu buzunar nu exista decat inchiderea cu arici, acum avem si capse. 

 
 


Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare

Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna
Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna

Firul de alpaca este mătăsos și lucios, mai fin și mai călduros ca lâna de oaie însa nu conține lanolină ceea ce il face hipoalergenic. Fibra se apropie foarte mult de părul uman, fiind lucioasă și moale dând un aspect prețios hainelor care o conține.

Citeste in continuare

Extindem echipa: Coordonator retea distributie
Extindem echipa: Coordonator retea distributie

Program/locatie: 6-8 ore in Bucuresti
Pentru majoritatea brandurilor pe care le vindem HipHip este si unic distribuitor in Romania. Cu branduri precum Manduca, Marsupi Plus, MaM sau ManyMonths am fost deschizatori de drumuri pe piata locala. Reteaua de distributie creste in fiecare an si avem nevoie de o persoana dedicata acestor clienti.

Citeste in continuare