Mei Tai Babylonia sau Wrap Tai sau BB-Tai

Mei Tai-ul Babylonia este facut in Belgia din bumbac organic. Unii ii spun wrap tai pentru ca bretele sunt late, foarte late si pot fi rasfirate pe tot spatele purtatorului la fel ca un wrap. 

Ofera usurita de folosirea a unui mei tai si comoditatea unui wrap. Materialul este unul special, o tesatura tip twill care se "muleaza" perfect pe spatele copilului si pe cel al purtatorului oferind suport si comoditate. 

Poate fi folosit si pentru bebelusi nou-nascuti (de la 2kg in sus), avand un pouch special. Acest pouch este detasabil si dupa 3 luni poate fi scos. Bebe poate fi purtat in mei tai atat cat doreste sau pana ajunge la 20 kg. 

Centura este usor captusita pentru comoditate, la fel si zona unde picioarele bebesului ies din mei tai. 

L-am testat si noi. Eu am fost super incantatat de cat de usor este, dar si comod. Iar Ra, fetita mea de 2 ani i-a apreciat baza lata pentru ca o sustine intr-o pozitie comoda. Si suportul pentru cap la incercat si i-a placut, zicea ca e bun si pentru ploaie ;) . Nu cred ca va tine la ploaie, dar stiu sigur ca e ok pentru orice anotimp, vara sau iarna. Pe spatele copilului este un singur strat de material, bumbac 100%.

In poze fetita mea sta destul de jos, a supt si nu am apucat sa o mai ridic. In mod normal sta mai sus, e mai comod. 

Mei tai babylonoa mei tai bb-tai babylonia

si iata pozele de la producator.

Mei Tai - wrap tai babylonia
Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare

ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique
ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

HipHip Boutique este noul nostru showroom din Bucuresti specializat in sisteme de purtare pentru bebelusi si haine din lana. Pentru fi cat mai aproape clientii nostri, avem nevoie de o persoana comunicativa si organizata care sa ne ajute in activitatea boutique-ului.

Citeste in continuare

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare