Mei Tai Babylonia sau Wrap Tai sau BB-Tai

Mei Tai-ul Babylonia este facut in Belgia din bumbac organic. Unii ii spun wrap tai pentru ca bretele sunt late, foarte late si pot fi rasfirate pe tot spatele purtatorului la fel ca un wrap. 

Ofera usurita de folosirea a unui mei tai si comoditatea unui wrap. Materialul este unul special, o tesatura tip twill care se "muleaza" perfect pe spatele copilului si pe cel al purtatorului oferind suport si comoditate. 

Poate fi folosit si pentru bebelusi nou-nascuti (de la 2kg in sus), avand un pouch special. Acest pouch este detasabil si dupa 3 luni poate fi scos. Bebe poate fi purtat in mei tai atat cat doreste sau pana ajunge la 20 kg. 

Centura este usor captusita pentru comoditate, la fel si zona unde picioarele bebesului ies din mei tai. 

L-am testat si noi. Eu am fost super incantatat de cat de usor este, dar si comod. Iar Ra, fetita mea de 2 ani i-a apreciat baza lata pentru ca o sustine intr-o pozitie comoda. Si suportul pentru cap la incercat si i-a placut, zicea ca e bun si pentru ploaie ;) . Nu cred ca va tine la ploaie, dar stiu sigur ca e ok pentru orice anotimp, vara sau iarna. Pe spatele copilului este un singur strat de material, bumbac 100%.

In poze fetita mea sta destul de jos, a supt si nu am apucat sa o mai ridic. In mod normal sta mai sus, e mai comod. 

Mei tai babylonoa mei tai bb-tai babylonia

si iata pozele de la producator.

Mei Tai - wrap tai babylonia
Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare

Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna
Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna

Firul de alpaca este mătăsos și lucios, mai fin și mai călduros ca lâna de oaie însa nu conține lanolină ceea ce il face hipoalergenic. Fibra se apropie foarte mult de părul uman, fiind lucioasă și moale dând un aspect prețios hainelor care o conține.

Citeste in continuare

Extindem echipa: Coordonator retea distributie
Extindem echipa: Coordonator retea distributie

Program/locatie: 6-8 ore in Bucuresti
Pentru majoritatea brandurilor pe care le vindem HipHip este si unic distribuitor in Romania. Cu branduri precum Manduca, Marsupi Plus, MaM sau ManyMonths am fost deschizatori de drumuri pe piata locala. Reteaua de distributie creste in fiecare an si avem nevoie de o persoana dedicata acestor clienti.

Citeste in continuare