HipHip implineste 1 an. Taiem motul.

Acum un an pe 14 aprilie lansam HipHip. Hip Hip uraaaa!

A fost un an nebun, plin de emotii si entuziasm, de munca non stop, de satisfactii dar si de momente foarte grele - nu e chiar usor sa lucrezi alaturi de un toddler. Dar multumirea de a putea fi alaturi de Ra compenseaza orice efort.

Nimic nu mi-ar face placere mai mare decat sa ma vad cu cat mai multe dintre voi, mamici, tatici si bebelusi care mi-ati fost aproape, sa va multumesc pentru sustinere, pentru ca sunteti clientii HipHip, si mai ales pentru intelegere si rabdare atunci cand am raspuns mai greu la emailuri sau am mai facut greseli.

HipHip implineste 1 an

 Si cum as putea sa va multumesc?

- cu un zambet cald
- cu un cadou pentru bebe: My Wee Friend, ultimul meu “gadget”
- cu un cadou pentru tine mami: ceva “pî, pî, pî” de la Amy, pentru momentul de relaxare pe care sper sa il prinzi (adica ceva “mic, mic, mic” pentru cine nu cunoaste limbajul Ra :) )
- viitoarele mamici ar trebui sa astepte cam mult sa foloseasca Wee Friend, asa ca am pregatit cateva Mexican Bola.
- o aluna (neprajita, nesarata), sper ca si o prajiturica (fara zahar)

Asadar va astept cu drag joi 14 aprilie intre orele 17:30 si 19:30 la deja cunoscutul showroom de la Studio Pronatalita. NU trebuie sa veniti pentru a cumpara ceva, ci pur si simplu pentru a ne vedea. Ati prins ideea. :)

PS: Daca nu puteti trece pe la showroom e bine sa stiti ca voi adauga un Wee friend sau un Bola si tuturor comenzilor venite Miercuri 13 Aprilie.

PS2: nu stiu cum sa spun asta sa nu sune aiurea. Dar la chestii de acest gen este probabil mai bine sa previi lumea asupra acelui “in limita stocului disponibil”. Mai ales in privinta Bola - sunt doar cateva. Sper totusi ca am estimat acoperitor :)
 

Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare

ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique
ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

HipHip Boutique este noul nostru showroom din Bucuresti specializat in sisteme de purtare pentru bebelusi si haine din lana. Pentru fi cat mai aproape clientii nostri, avem nevoie de o persoana comunicativa si organizata care sa ne ajute in activitatea boutique-ului.

Citeste in continuare

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare