Manduca in teste

Am 2 Manduci plecate in vacanta, viziteaza 15 familii, fiecare familie avand cate 2 saptamani de testare. Mai e putin si se incheie distractia asta, la final vor fi si premii.

Iata ce spune Anca, o mamica care a testat deja Manduca:

"

Despre Manduca am 'auzit' cu putin timp inainte de a ajunge la noi, de pe site-ul Adelle.ro. M-a incantat prezentarea asa ca m-am hotarat sa ma inscriu printre doritorii de testare a ei. Mihai, bebelusul pe care l-am purtat cu Manduca timp de 2 saptamani, a fost plimbat cel mai des in carucior, de cateva ori cu port-bebe si de alte cateva ori cu wrap-ul. Noutatile scot la iveala plangaciosul din el, ceea ce s-a intamplat si la prima incercare de iesit afara cu Manduca. Incepand insa cu a doua purtare s-a lipit de Manduca si de spatele meu si asa a ramas pentru aproape 2 saptamani :-). 

Cum am profitat de oportunitatea testarii Manducai? 
Am iesit mai des si mai mult la plimbare in parc si in jurul blocului, am facut cumparaturi mult mai lejer, cu Mihai in spate si cu mainile libere pentru carat multiple sacose, am fost la Zoo si i-am oferit lui Mihai o perspectiva cocotata asupra lucrurilor, ne-am jucat de-a 'Mihai arunca mingea de tenis din mers, mama fuge dupa minge, i-o da lui Mihai care chitaie de bucurie, dupa care o luam de la capat', l-am bagat pe micut cu nasul in gardurile vii si l-am bucurat tare, am fost la Muzeul Satului cu copilul la pachet, in spinare, totul facut cu placere si viteza mai mare decat de obicei. Grozav e la Manduca faptul ca e usoara, n-ai nimic de montat/legat la ea (dureaza 2 secunde sa pui copilul in Manduca si sa fii gata de plecare), copilul pare sa stea foarte confortabil in ea iar greutatea bebelusului se distribuie uniform pe spate asa incat si dupa 2 ore de purtat eu tot nu-l simteam ca greutate pe spatele meu. 

Acum, cand sint intrebata despre modalitati de purtare a copilului sint tentata sa fac comparatie cu Manduca si fac asta :-) As recomanda-o fara rezerva oricarei mamici/oricarui tatic doritor sa-si poarte bebelusul. 

Multumim Cristina, a fost o experienta frumoasa!


Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare

ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique
ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

HipHip Boutique este noul nostru showroom din Bucuresti specializat in sisteme de purtare pentru bebelusi si haine din lana. Pentru fi cat mai aproape clientii nostri, avem nevoie de o persoana comunicativa si organizata care sa ne ajute in activitatea boutique-ului.

Citeste in continuare

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare