Scutecele refolosibile Pop-In

Scutece ecologice lavabileScutecul Pop-In este un scutec all-in-one, adica este dintr-o bucata, exact ca un pampers. Se prinde usor si rapid cu arici. Partea din interior, cele 2 absorbante, sunt prinse cu capse ceea ce face uscarea mai rapida. Chilotelul din exterior este impermeabi, este creat dintr-un material special care respira, dar care nu lasa umezeala sa treaca. La picioruse pentru siguranta are 2 randuri de elastic.


Masura este unica, ceea ce inseamna ca acest scutec poate fi folosit de la nastere pana la olita. Noi am avut acest tip de scutec chiar de la nastere si atunci am folosit doar unul din cele 2 absorbante. Odata cu cresterea bebelinei, am adaugat si absorbantul nr 2. Pentru noapte scutecul are un absorbant special care se impatureste si se prinde cu capse peste absorbantul normal. 


Timpul de uscare este de 4-5 ore la soare, in aer liber. Iarna se usuca foate repede pe calorifer. 


Dupa un 1 An de folosire,chilotelul s-a scamosit, dar nu e deranjat, si ceea ce e mai important, nu s-a distrus deloc. Spal des, 1 data la 2-3 zile, iar in primele luni ale bebelusului spalam in fiecare zi. Cu toatea acestea, scutecul este intr-o stare perfecta si in mod sigur, il voi folosi si la bebe 2. 


Daca folositi acest tip de scutec, as vrea sa aflu parerea voastra. In mod sigur, mamicile care vor sa treaca pe scutece lavabile, vor aprecia comentariile vostre. 


Reviewuri in engleza puteti citi aici: http://www.babiesnappies.co.uk/2008/09/15/nappy-reviews-modern-baby-pop-in/


Scutece lavabile Pop-in


Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare

Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna
Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna

Firul de alpaca este mătăsos și lucios, mai fin și mai călduros ca lâna de oaie însa nu conține lanolină ceea ce il face hipoalergenic. Fibra se apropie foarte mult de părul uman, fiind lucioasă și moale dând un aspect prețios hainelor care o conține.

Citeste in continuare

Extindem echipa: Coordonator retea distributie
Extindem echipa: Coordonator retea distributie

Program/locatie: 6-8 ore in Bucuresti
Pentru majoritatea brandurilor pe care le vindem HipHip este si unic distribuitor in Romania. Cu branduri precum Manduca, Marsupi Plus, MaM sau ManyMonths am fost deschizatori de drumuri pe piata locala. Reteaua de distributie creste in fiecare an si avem nevoie de o persoana dedicata acestor clienti.

Citeste in continuare