Conferintele lui Jack Newman despre Alaptare

Jack Newman este un doctor pediatru canadian specializat in alaptare. Este de fapt unul dintre cei mai mari sustinari ai alaptarii. El are si o clinica de alaptare - The Newman Breastfeeding Clinic - , a publicat multe carti pe acest domeniu, articole etc.

Acum vine in Romania pentru o conferinta de 3 zile in care vom afla despre efectele practicilor medicale asupra nasteri, despre mitul Nu am suficient lapte, alaptarea prematurilor si a copiilor bolnavi, alaptare peste 1 an si intarcarea blanda cu empatie, medicamente permise in alaptare, colici, ce facem cand copilul nu ia in greutate.

In Romania doar 12% din bebelusi sunt alaptati, e o cifra foarte mica in comparatie cu restul Europei civilizata, o cifra care pe mine ma sperie. Sper ca la aceasta conferinta sa participe cat mai multi specialisti, pediatri si neonatologi, pentru ca vrem sau nu sa credem acolo e buba cea mare. 

 Link si detalii despre conferinta http://www.totuldespremame.ro/evenimente/conferintele-jack-newmanScrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare

Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna
Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna

Firul de alpaca este mătăsos și lucios, mai fin și mai călduros ca lâna de oaie însa nu conține lanolină ceea ce il face hipoalergenic. Fibra se apropie foarte mult de părul uman, fiind lucioasă și moale dând un aspect prețios hainelor care o conține.

Citeste in continuare

Extindem echipa: Coordonator retea distributie
Extindem echipa: Coordonator retea distributie

Program/locatie: 6-8 ore in Bucuresti
Pentru majoritatea brandurilor pe care le vindem HipHip este si unic distribuitor in Romania. Cu branduri precum Manduca, Marsupi Plus, MaM sau ManyMonths am fost deschizatori de drumuri pe piata locala. Reteaua de distributie creste in fiecare an si avem nevoie de o persoana dedicata acestor clienti.

Citeste in continuare