Conferintele lui Jack Newman despre Alaptare

Jack Newman este un doctor pediatru canadian specializat in alaptare. Este de fapt unul dintre cei mai mari sustinari ai alaptarii. El are si o clinica de alaptare - The Newman Breastfeeding Clinic - , a publicat multe carti pe acest domeniu, articole etc.

Acum vine in Romania pentru o conferinta de 3 zile in care vom afla despre efectele practicilor medicale asupra nasteri, despre mitul Nu am suficient lapte, alaptarea prematurilor si a copiilor bolnavi, alaptare peste 1 an si intarcarea blanda cu empatie, medicamente permise in alaptare, colici, ce facem cand copilul nu ia in greutate.

In Romania doar 12% din bebelusi sunt alaptati, e o cifra foarte mica in comparatie cu restul Europei civilizata, o cifra care pe mine ma sperie. Sper ca la aceasta conferinta sa participe cat mai multi specialisti, pediatri si neonatologi, pentru ca vrem sau nu sa credem acolo e buba cea mare. 

 Link si detalii despre conferinta http://www.totuldespremame.ro/evenimente/conferintele-jack-newmanScrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare

ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique
ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

HipHip Boutique este noul nostru showroom din Bucuresti specializat in sisteme de purtare pentru bebelusi si haine din lana. Pentru fi cat mai aproape clientii nostri, avem nevoie de o persoana comunicativa si organizata care sa ne ajute in activitatea boutique-ului.

Citeste in continuare

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare